Hvide Sande

Vil man besøge en af Danmarks absolut smukkeste fiskeribyer, så må man til Hvide Sande. Byen ligger i Vestjylland, og det er en mindre by med blot 3.000 indbyggere. Den ligger i Ringkøbing-Skjern Kommune. Mange mennesker holder hvert eneste år sommerhusferie i Hvide Sande, og det er forståeligt, da det er et helt fantastiske område. Foruden den smukke fiskerihavn, kan man opleve de lange hvide strande, som er skønne at bade i. Her venter mange gode oplevelser for hele familien, og det ses igen og igen, at folk vender tilbage, fordi der er så skønt på disse kanter.

Er man til fiskeri, er det oplagt at besøge byen, men den har også meget andet at byde på. Naturen er skøn, smuk og storslået, og der er rig mulighed for mange gode vandreture i området. Man kan blandt andet besøge Lyngvig Fjord eller kabelparken, men man skal naturligvis også et besøg forbi Fiskeriets Hus.

Husk også at besøge fiskeauktionen

Hvide Sande er ikke mindst kendt for sin fiskeauktion. Her kan man, som navnet antyder, købe fisk på auktion, og der findes et stort udvalg af forskellige typer af fisk. Er man i sommerhus i området, så kan man købe de fisk, man kunne tænke sig til aften, og så gælder det ellers bare om at få dem på panden eller i ovnen. På den måde kan man smage på det bedste fra Hvide Sande, og man kan sagtens besøge fiskeauktionen flere gange, mens man er der.

Det er tydeligt, at byen er en fiskeriby, og det kan man mærke med det samme, man ankommer til byen. Har man ikke været der før, kan man godt blive overrasket over den gode stemning, og har man allerede besøgt den, så er det lidt ligesom at komme hjem. Der findes utrolig mange skønne sommerhuse i området, og man kan nemt finde inspiration til sin ferie ved at kigge online på de gode muligheder, som området rummer. Det kan være, det allerede er den næste ferie, der skal gå til dette område, og hvem ved, hvad der kan ske, når først man er af sted.