Hirtshals

I Nordjylland ligger den smukke fiskeriby, Hirtshals. Det er en velbesøgt by, og den er rent faktisk mest af alt kendt for sit fiskeri. Her holder mange fiskekuttere til, og det kan derfor være en stor oplevelse at besøge byen, hvis man har en interesse i det. Byen har heldigvis også meget andet at byde på, og man skal forberede sig på, at det næsten altid blæser på disse kanter.

Hirtshals ligger i Vendsyssel, og det er en mindre by med blot 6.000 indbyggere. Byen er kendt for sine to havne – fiskerihavnen og færgehavnen, og er man til det maritime liv, så er det helt bestemt en spændende oplevelse at komme på disse kanter. Nordjylland er smuk og dejligt, og det er Hirtshals helt bestemt også. Man kan heldigvis også få en masse godt at spise i byen, og man kan gå nogle dejlige vandreture i området. Det er oplagt at besøge Hirtshals, uanset om man ønsker at overnatte i området eller er i en anden nærliggende by som eksempelvis Aalborg eller Skagen.

Besøg Hirtshals om sommeren

Byen Hirtshals er simpelthen bare smukkest, når det er sol og sommer. Vil man have en af de bedste oplevelser, så skal man sørge for at besøge fiskerihavnen en tidlig morgen. Her er rigtig mange fiskekuttere ude, og man kan se de fangster, de har gjort sig, når de kommer ind igen. Hvis man er heldig, kan man få lov at få en fisk, og ellers er der altid gode muligeder for, at man kan købe nogle dejlige fisk på havnen. Byen har også nogle dejlige spisemuligheder, hvor der naturligvis er fisk på programmet hos de mest populære.

Vil man gerne besøge HIrtshals, så er det værd at vide, at den ligger i Hjørring kommune. Selvom der er meget at opleve i Hirtshals, så kan der også være endnu flere ting i Hjørring, der har lidt mere at byde på. Her findes blandt andet både flere shopping- og spisemuligheder, og der er ikke noget at sige til, at det er en by, som folk også rigtig godt kan lide at besøge om sommeren. Har man mod på at opleve det bedste fra Nordjylland, så kan det være på disse kanter, at det sker. Man kan også sagtens køre en tur til Aalborg herfra, og som de fleste er bekendt med, så er det jo en af Danmarks største byer.

Men man skal naturligvis lige sørge for at få smagt på de gode fisk, der er i Hirtshals, for der går også rygter om, at det endda skulle være nogle af Danmarks bedste fisk. Det kan man selv vurdere, hvis man tager dertil for at smage på herlighederne. Det er bestemt et besøg værd!