Gilleleje

I Nordsjælland finder man Gilleleje, og der er her tale om en helt særlig og fantastisk fiskeriby, hvor der samtidig er masser af gode muligheder for at holde en god ferie. I byen er nemlig mange sommerhuse, og der findes også et feriecenter. Man har på den måde flere forskellige overnatningsmuligheder at vælge imellem, og herfra kan man opleve alt det bedste fra Nordsjælland. Byen har 6.600 indbygger og tilhører Region Hovedstaden. Kommer man til byen for at opleve det gode fiskeriliv, så kan man hurtigt blive overrasket, for der er en helt særlig stemning i området. Foruden mange gode fisk er naturen også helt storslået, og man kan sagtens købe fisk med hjem, som man kan stege på panden om aftenen. Der er ikke noget skønnere end at tilbringe nogle sommerdage i Gilleleje – og det er samtidig nemt at komme til nærliggende byer og få endnu flere oplevelser.

Gode bademuligheder i Gilleleje

Noget af det meste fantastiske ved Gilleleje er også de helt suveræne muligheder for at bade. Her findes nemlig Sjællands bedste strand, og man kan boltre sig alt det, man vil. Det er værd at vide, at der her er mange turister, når det er sol og sommer, men det er kun godt, for så har man også mulighed for at møde en masse andre mennesker. Har man lyst til at opleve Gilleleje, når det er bedst, så gælder det om at få booket den næste sommerferie, så snart det er muligt.

Ankommer man til fiskerihavnen, så er det svært ikke at blive i godt humør. Her venter nemlig en stor og spændende oplevelse, og man kan få et indblik i, hvordan det er at være i den verden. For dem, der ikke har oplevet det før, kan det være en meget stor oplevelse, som man sent vil glemme.