Forside – Lystfisker i Danmark

Danmark er et spændende land, og vi kan være stolte af den gode natur, vi har, som er ganske unik i forhold til mange andre steder i landet. I Danmark er vi også kendt for lystfiskeri, og det er det, denne blog har fokus på. Vi har nemlig tradition for fiskeri, og denne tradition går mange år tilbage i tiden. Mange mennesker fisker lokalt, hvor de bor, i havet eller i søer, men vi har også nogle rigtig flotte og fine fiskeribyer, der helt betstemt er et besøg værd. Her på hjemmesiden kan du findes information om nogle af de mest væsentlige fiskeribyer, der er i landet, og du vil kunne læse om, hvad man her kan opleve. Byerne har nemlig som oftest også meget andet at byde på.

At fiske er at leve

Mange mennesker er vildt med at fiske, men der er endnu også mange, der ikke har fået øjnene op for det nu. Her på bloggen kan du blive inspireret til at tage nye og anderledes steder hen at fiske, og du vil finde ud af, at der findes mange flere spændende byer, end man lige skulle tro. Og de findes endda overalt i landet! Uanset om man bor i Jylland eller på Sjælland, så kan man finde nogle smukke perler – og det kan man selvfølgelig også på Fyn. Det er også utroligt spændende at deltage i forskellige fiskeauktioner, og der er ikke noget bedre end at købe nogle gode fisk og stege dem på panden og nyde dem i sommerens sol.

Den bedste ferie kan man få i en af Danmarks smukke fiskeribyer, og det gælder bare om at finde den by, hvor man kunne tænke sig at holde sin næste ferie. Man skal naturligvis også sørge for at planlægge i god tid, så man får de bedste overnatningsmuligheder.